Betoncentrale

CONTAINERDIENST

AFBRAAK & GRONDWERK

ZANDGROEVEN

BETONCENTRALE

RSB, de beste stabilisé!

 

Om onze vaste klanten en aannemers nog beter van dienst te kunnen zijn, investeerden wij in een nieuwe, kwalitatief hoogstaande, aggregaat mengcentrale. Uitgerust en samengesteld met als doel de beste kwaliteit op de markt te kunnen bieden, aan een competitieve prijs. Zandgroeve, grond TOP, recyclagebedrijf, betoncentrale,... alles onder één dak, op één en hetzelfde adres!

PRIJSLIJST 2016

 

BETONCENTRALE

Aardebrug 20, 3210 Lubbeek

1. Aanmelden

2. Laden

3. Afrekenen

1. Aanmelden

 

Wanneer u de groeve binnenrijdt, bevinden onze burelen zich aan uw linkerzijde. Plaats u op een weegbrug (er zijn er 2, allebei ingewerkt in de bodem), binnen de lijnen. Laat uw voertuig hier achter en meld u aan ons loket op de 1ste verdieping. Hier bekijken we samen wat u wenst te lossen en/of laden en, indien nodig, word uw voertuig (met of zonder lading) gewogen. Wij brengen onze veldmedewerker op de hoogte en voorzien u van verdere instructies. Indien gewenst, adviseren wij u bij de keuze van het juiste product of hoeveelheid, maar de eindverantwoordelijkheid ligt steeds bij u als klant. Informeer u best op voorhand (bvb. bij uw aannemer), zodat u weet wat u precies nodig heeft. Check ook uw laadvermogen, staat van uw voertuig/aanhangwagen,... voor het binnenrijden. Een goede voorbereiding kan u stukken besparen en iedereen is gebaat bij een tevreden klant!

2. Laden

 

Onze veldmedewerker is door ons op de hoogte gebracht van wat u wenst te lossen/laden. U hoeft zich enkel naar de aangewezen plaats te begeven, waar hij u verder zal bedienen. Na het lossen/laden, neemt u opnieuw plaats op een weegbrug en kan u komen afrekenen.

 

3. Afrekenen

 

Onze prijzen zijn vanaf heden online te bekijken en te vergelijken. Door deze transparante manier van werken, komt u niet voor verassingen te staan bij het afrekenen. Dit kan cash of via bancontact, voor het verlaten van de groeve. Dankzij een geijkte weging of de vakkundige berekening van het volume (door onze weegbrugbediende), is er geen discussie mogelijk en kunnen wij een vlotte bediening garanderen!

Wij staan u graag te woord!

Maandag tot vrijdag van 7u30 tot 17u30

Aardebrug naast nr. 20

3210 Lubbeek

 

Aardebrug 28

3210 Lubbeek

016 73 48 35

info@zandgroevenroelants.be

www.zandgroeven-roelants.be