Containerdienst

CONTAINERDIENST

AFBRAAK & GRONDWERK

BETONCENTRALE

ZANDGROEVEN

De beste prijs/kwaliteit!

 

In 1998 plaatste ROELANTS zijn eerste containers in en rond Lubbeek. Anno 2015 zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde op het vlak van 10 en 20m³ containers en bieden wij u, dankzij onze jarenlange ervaring, de beste service aan de laagste prijs!

1. Bekijk alle opties en prijzen: PRIJSWIJZER

2. Check de verkoopsvoorwaarden

3. Bel en bestel op 016/73.48.35

BESTEL

016/73.48.35

 

VASTE KLANT? Enkel voor bedrijven!

U bent volledig op de hoogte van onze manier van werken en wij beschikken over al uw gegevens?

 
 

VERGUNNING NODIG OF NIET?

Voor de plaatsing van een afvalcontainer op uw privéterrein, hoeft u geen vergunning aan te vragen. Om een container op de openbare weg te plaatsen, is toestemming nodig van de plaatselijke politie. U dient zelf een vergunningsdocument aan te vragen, wat 1 tot 7 dagen kan duren.

 

HOE VOL MAG MIJN CONTAINER?

Uw container mag maximum tot de rand gevuld zijn. Indien hoger geladen, bestaat het risico dat we de container niet meer kunnen optrekken of een deel van de lading verliezen. Een container die in gewicht overladen is, kan extra kosten met zich meebrengen. Zeker een 20m³ container mag niet volgeladen worden met zware materialen (grond, zand, steen).

 

PARTICULIER? Enkele voorbeelden!

Voor de eerste keer een afvalcontainer bestellen... Voor ons is het allemaal vanzelfsprekend, voor u waarschijnlijk niet!

DE ZOLDER OPRUIMEN

Oud speelgoed van de kinderen, een houten kastje dat zijn beste tijd heeft gehad, een versleten matras of kartonnen dozen vol 'rommel'... Het mag allemaal in een container voor gemengd afval. Enkel gevaarlijk afval hoort hier niet in thuis!

 

EEN SCHUURTJE AFBREKEN

Bouwafval zoals bakstenen, betonpuin, dakpannen, enz. behoren tot het zogenaamd 'zuiver afval'. Ook zand en grond mag bij in dezelfde bigbag of 10m³ container; u hoeft dit niet gescheiden te houden! Wij beschikken over een zeefinstallatie die het werk voor u doet. Groenafval, eterniet, keramiek,... horen hier echter niet in thuis!

 

DE TUIN ONDER HANDEN NEMEN

Groenafval is helaas niet zo eenvoudig te verwerken. Wenst u een oplossing voor uw snoeiafval, takhout, graszoden,...? Dan dient u een bigbag of container voor gemengd afval te bestellen. TIP: breng uw groenafval zelf tot bij ons en het wordt gewogen. U zal in verhouding veel minder betalen voor hetzelfde volume!

 

 

 

NU BESTELLEN, STRAKS OF MORGEN GELEVERD!

Wij staan u graag te woord!

Maandag tot vrijdag van 7u30 tot 17u30

Aardebrug naast nr. 20

3210 Lubbeek

 

Aardebrug 28

3210 Lubbeek

016 73 48 35

info@zandgroevenroelants.be

www.zandgroeven-roelants.be